6 روش سئو که بعد از آپدیت HCU

بعد از آخرین آپدیت الگوریتم محتوای مفید (HCU) از تاریخ سپتامبر سال جاری هرج و مرج خاصی در دنیای سئو و اینترنت شکل گرفت. بسیاری از سایت های بزرگ و کوچک یا سایت هایی که سابقه طولانی با سئویی موفق داشتند توسط این الگوریتم با کاهش رتبه شدیدی مواجه شدند.

سئوکاران حرفه ای و البته موفق برای حفظ موقعیت سایت خود و نجات پیدا کردن از دست HCU از یک استراتژی دو مرحله ای استفاده کردند. در مرحله اول مدیران این سایت ها تصمیم گرفتند منابع ترافیکی خود را گسترده کنند و مسیرهای جدیدی برای این منابع برای خود ایجاد کنند. بدین ترتیب با حفظ ترافیک و قدرت نرخ کلیک عملا رتبه سایت تا حد ممکن حفظ شد.

مرحله دوم آزمون و خطا تکنیک های مختلف بر اساس HCU بود. در واقع این آزمون و خطا نشان می داد که کدام یک از تکنیک ها می تواند مطابق الگوریتم کاملا مبهمHCU رفتار کند. گرچه این الگوریتم با ابزار کاهش رتبه عمل می کند، اما این کار درست شبیه به یک بازی است. زمانی که یک سایت با کاهش رتبه مواجه می شود سایتی دیگر باید جای آن را بگیرد و این فرصتی است که این سئوکاران انگشت شمار توانستند انجام دهند.

مجموعه تجربیات این سئوکاران و نتایج آزمون و خطای آن ها ما را به 6 تکنیک اساسی و روش مهم برای حفظ رتبه و شاید بهبود سئو در الگوریتم مهم و مبهم HCU می رساند. شش تکنیکی که می تواند برای هر سایتی کارایی داشته باشد و برای اجرای آن لازم نیست بمب اتم را دوباره کشف کنید!

انتشار، مرور، بازنویسی و تکرار

یکی از کارهایی که سئوکاران انجام می دهند این است که وقتی یک صفحه یا محتوای آن ها توانسته نتیجه خوبی در SERP به دست بیاورد، سعی می کنند ترفندهای استفاده شده از این صفحه را در سایر محتواها نیز به کار بگیرند. بنابراین تکرار روند و استفاده از تکنیک ها یکی از راهکارهای قدیمی سئو محسوب می شود که البته بعد از الگوریتم محتوای مفید (HCU) به نظر می رسد کارایی خود را از دست داده است.

سیدنی مایزر یکی از مطرح ترین سئوکاران جهان معتقد است تکرار پذیر بودن تکنیک ها در محتواهای مختلف از بین رفته است. او می گوید: « من پذیرفته‌ام که رتبه‌بندی‌ها غیرقابل پیش‌بینی و گاهی اوقات حتی بی‌ثبات هستند. ما می‌توانیم یک ماه وقت صرف کنیم تا صفحه‌ای عالی ایجاد کنیم و فکر کنیم همه چیز خوب است، اما واقعا نمی‌دانیم گوگل آن را چگونه رتبه‌بندی می‌کند!»

در واقع سیدنی مایزر معتقد است به جای بررسی و مرور سالانه صفحات و محتواهای تولید شده، بهتر این است این محتواها به صورت هفتگی مورد پایش قرار بگیرد. بدین ترتیب شما می توانید سریع تر تغییرات سئویی سایت خود را متوجه شوید و در صورت موفقیت آن را برای چند بار تکرار کنید. البته در نظر داشته باشید که در الگوریتم HCU ممکن است یک ترفند برای دو محتوای متفاوت پاسخ ندهد.

این ترفند چگونه عمل می کند؟

بگذارید از زبان سیدنی روند بررسی و تکرار را بیان کنیم. سیدنی به عنوان یکی از بزرگ ترین سئوکاران جهان معتقد است که هر محتوا باید به صورت هفتگی مورد پایش قرار بگیرد. این پایش و بررسی هفتگی کمک می کند که نویسندگان و سایر سئوکاران روند تغییرات اعمال شده را به خوبی متوجه شوند.

سیدنی مایزر در ادامه می گوید که گروه او به صورت هفتگی در کنار هم جمع شده و به بررسی محتوای تولید شده از جنبه های مختلف می پردازند. اولین و مهم ترین سوالی که در این جلسات پرسیده می شود این است که آیا محتوا توانسته رتبه لازم را کسب کند یا خیر؟ اگر پاسخ منفی باشد گروه به دنبال ترفند هایی می گردند که بتوانند محتوا را از نظر سئو بهبود ببخشند. این روند تا جایی ادامه پیدا می کند که شرایط سئو محتوا تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کند. توجه داشته باشید که ممکن است این مسئله تا یک ماه ادامه دار شود.

نکته ای که وجود دارد این است که لزوما تغییرات اعمال شده در محتوا قرار نیست چیز خاصی باشد. ممکن است اضافه کردن یک تصویر، ورود اطلاعات بیشتر یا تعاملی کردن صفحه تنها کاری باشد که باید انجام دهید.

بعد از حصول نتیجه لازم شما این ترفند ها در محتوای جدید اعمال می شود و پس از آن نوبت این محتواست که مورد پایش قرار بگیرد. بدین ترتیب می توان روند مثبتی برای سئو سایت بر اساس الگوریتم HCU ایجاد کرد.

نتیجه کار

مهم ترین کلید استفاده شده در این ترفند این است که به گوگل اجازه می دهیم براساس الگوریتم های خود به ما نشان دهد که چه روندی را باید پیش بگیریم. بنابراین می توانیم با چند تغییر ساده و با بررسی مداوم محتوای تولید شده به حد قابل قبولی از سئو محتوا برسیم.

نکته ای که وجود دارد این است که در این ترفند هدف ما دیده شدن توسط گوگل است. بنابراین پایش های لحظه ای و هفتگی می تواند به ما نشان دهد که تا چه اندازه در این روند موفق عمل کرده ایم.

چرا از این ترفند باید استفاده کرد؟

استفاده از این ترفند به شما این قدرت را می دهد که بتوانید بر اساس آخرین آپدیت های گوگل سریع خودتان را به روز کنید. یکی از مهم ترین نتایج این اتفاق را می توان بالا بردن احتمال رسیدن به رتبه یک جستجو دانست.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده لینک هایی که به عنوان لینک اول در SERP به نمایش گذاشته می شوند می توانند بیش از دو برابر لینک های دوم و سوم نرخ کلیک داشته باشند. از این رو نه تنها ما سعی می کنیم وارد رتبه های برتر SERP شویم، بلکه به دنبال این هستیم با این ترفند خودمان را به رتبه اول برسانیم و این یعنی یک پیروزی بزرگ.

محتواهای به درد نخور را هرس کنید!

یادتان باشد که گوگل از دل تمامی میلیارد ها محتوای تولید شده در وب عبور نمی کند. در واقع گوگل دوست ندارد وقت و هزینه بالایی برای خزیدن در دل تمامی سایت ها و محتواها صرف کند. به این محدودیت، بودجه خزیدن ربات های گوگل گفته می شود.

یک سئوکار حرفه ای به خوبی می داند که در تولید محتوا و بهبود سئوی سایت باید محدودیت خزیدن گوگل را در نظر بگیرد. بنابراین باید بتواند محتوایی تولید کند که ارزش خزیدن توسط ربات های گوگل را داشته باشد. نکته ای که بسیار باید به آن توجه داشته باشید این است که بخشی از ارزش محتوای جدید شما توسط محتواهای گذشته تعیین می شود.

در کلام ساده تر اگر شما محتواهایی در سایت خود داشته باشید که از نظر گوگل ارزش خزیدن نداشته باشند عملا این سیگنال را به گوگل می دهید که محتواهای جدید تولید شده نیز نمی توانند ارزش چندانی داشته باشد.

از این رو شما باید بازنگری مهمی در محتواهای گذشته خود داشته باشید و اگر محتوایی دارید که توسط گوگل ایندکس نمی شود و یا فکر می کنید ارزش خزیدن بالایی ندارد دست به کار شوید. با هرس کردن این محتواها و یا حذف آن ها می توانید منابع خزیدن را به محتواهای با ارزش و جدید خود برسانید. این یک روند بسیار مهم در حفظ سئو سایت و بهبود آن محسوب می شود.

چگونه باید این ترفند را پیاده کنیم؟

برای استفاده از این ترفند ابتدا باید محتواهایی که نیاز به هرس دارند را کشف کنید. برای این کار لازم است که محتوا ها را دسته بندی کنیم. از این رو می توان 4 دسته بندی کلی برای محتواهایی با رتبه بندی ضعیف یا دارای مشکل تشکیل داد. این 4 دسته عبارتند از:

  • محتواهایی که در گذشته رتبه خوبی داشند: این دست از محتواها در گذشته توانستند در رتبه بندی حضور داشته و رتبه مناسبی در SERP برای خود ایجاد کنند، اما بر اساس آپدیت های گوگل یا دلایلی دیگر اکنون این محتواها از دور رقابت خارج شده و رتبه خود را از دست داده اند.
  • برندگان نزدیک: این محتواها معمولا در رده های 6 تا 10 یا 11 تا 20 رده بندی میشوند. ویژگی مشترکی که این محتواها دارند این است که بسیار نزدیک به رتبه های برتر قرار دارند و احتمالا با اعمال تغییرات خاصی می توانند رده بندی بهتری را کسب کنند. در واقع این محتواها مستعد کسب رتبه خوب در SERP می باشند.
  • محتواهای پوسیده: این دست از محتواها به طور مداوم در حال کاهش رتبه هستند.
  • محتواهایی با عملکرد ضعیف: این دست از محتواها احتمالا نرخ کلیک بسیار پایین یا نزدیک به صفر دارند. البته توجه داشته باشید که محتواهای تازه تولید شده در این دسته بندی قرار نمی گیرند.
  • کاملا مشخص است که محتوایی هایی که در گذشته به خوبی عمل می کردند و محتواهای برندگان نزدیک اصلی ترین کاندیدای به روزرسانی و بهبود محتوا هستند. برای این کار می توان از اقدامات زیر برای این محتواها استفاده کرد:
  • نقل قول های متخصص، مثال های خاص و اطلاعات کلیدی را اضافه کنید.
  • سعی کنید هدف و متن محتوا را به هدف جستجو نزدیک تر کنید.
  • هر گونه کرک و کد های اضافی (به خصوص کرک هوش مصنوعی، در صورت وجود) را بردارید.
  • محتوا را جذاب تر کنید.
  • تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا (اما بهینه شده) اضافه کنید.
  • با افزودن کلمات کلیدی هدف، اطلاعات و متا را به روز کنید.
  • سعی کنید بک لینک هایی از سایت های معتبر برای این محتواها استفاده کنید.
  • از لینک های داخلی به درستی استفاده کنید.
  • سوالات متداول واقعی را در روم ها و انجمن های مرتبط با سایت خود کشف کرده و در محتوای خود به آنها پاسخ دهید.

رعایت چند نکته از این موارد می تواند محتواهایی که امکان رسیدن به رتبه های برتر دارند را در این مسیر قرار دهید. همچنین در برخی موارد استفاده از این نکات می تواند محتواهای ضعیف و پوسیده را نجات دهد. گرچه پیشنهاد ما این است که در خصوص محتواهای پوسیده و ضعیف هزینه زمانی نکنید و با حذف ان ها مانع از ادامه زیان سئویی سایت خود شوید.

البته پیش از حذف این محتواها باید بدانید که آیا لینک خارجی از این محتواها در سایت های دیگر وجود دارد یا خیر. برای این کار می توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs یا Semrushاستفاده کنید. اگر بک لینکی از این محتواها داشته باشید می توانید با قرار دادن همان لینک و ارجاع آن به صفحات اصلی مانع از گمراه شدن مخاطب خود شوید و بدین ترتیب می توانید حتی نرخ کلیک بالایی برای محتواهای جدید خود ایجاد کنید.

نتیجه کار

بیایید با هم نتیجه عملی هرس محتواها بدون تولید محتوای جدید را مشاهده کنیم. سایتی وجود داشت که حدود 8 سال محتواهای گذشته خود را هرس نکرده بود. این سایت دارای بیش از 400 محتوا بود که نزدیک به 60 درصد آن نرخ کلیک صفر یا نزدیک به صفر داشتند.

با حذف حدود 200 محتوا و ادغام نزدیک به 14 مقاله با یک دیگر و بدون هیچ بهینه سازی دیگر و یا تولید محتوای جدید نتایج زیر حاصل شد:

اگر بخواهیم ساده تر بگوییم نرخ کلیک ها 22 درصد و نرخ بازدید ها حدود 20 درصد افزایش پیدا کرد. این در حالی است که هیچ هزینه ای برای تولید محتوا یا بروزرسانی آن ها صورت نگرفت.

چرایی استفاده از این ترفند

شاید ساده ترین ترفند و کم هزینه ترین راه برای رسیدن به سئوی مناسب هرس کردن محتوا باشد. شما بدون این که بخواهید محتوای جدیدی تولید کنید و یا حتی سراغ بروزرسانی محتواهای خود بروید می تواند تنها با هرس کردن و حذف کردن محتواهای زائد (محتواهای پوسیده و ضعیف) روند مثبتی برای سئوی خود ایجاد کنید.

این کار علاوه بر این که می تواند سیگنال مثبتی برای فاکتور E-E-A-T ایجاد کند این امکان را فراهم می کند که محتواهای جدید شما از اعتبار بالاتری برخوردار شده و امکان کسب رتبه های برتر را داشته باشند. برای شروع می توانید سراغ محتواهایی بروید که بیش از 6 ماه از انتشار آن ها گذشته است.

بک لینک های با کیفیت ایجاد کنید

بر اساس آخرین منابع لو رفته در خصوص الگوریتم های گوگل می توان گفت که این موتور جستجوگر قوی بیش از گذشته به کیفیت بک لینک های ساخته شده اهمیت می دهد. در واقع می توان این گونه گفت که گوگل بیش از تعداد به کیفیت بک لینک ها اهمیت داده و این مسئله را به خوبی می توان در آخرین نسخه لو رفته از الگوریتم این موتور مشاهده کرد:

Sam Dunning یکی از سئوکاران مطرح جهانی و متخصص سئوی B2B معتقد است که بک لینک ها دروازه اصلی ورود مخاطبان هدف به سایت محسوب می شود. او در ادامه بیان می کند که مخاطبانی که از طریق بک لینک ها جذب می شوند نرخ تبدیل بالایی دارند و می توان آن ها را به مشتری واقعی خود تبدیل کرد. در ادامه به مهم ترین تکنیک های Sam Dunning در این زمینه اشاره خواهیم کرد.

چگونه این کار را بکنیم؟

در حالت کلی شما می توانید از سه نوع بک لینک استفاده کنید:

  • شرکای غیر مستقیم: بسیاری از کسب وکارها و سایت ها به صورت غیر مستقیم به یک دیگر مرتبط هستند و می توانند مخاطب هدف یکسان یا نزدیک به هم داشته باشند. بنابراین شما با تولید یک محتوای غنی که بتواند برای سایت مرجع نیز با ارزش باشد می توانید بک لینک مناسبی برای محتوا و سایت خود ایجاد کنید.
  • از رسانه هایی استفاده کنید که قبلا با آن ها همکاری می کردید: اگر در گذشته لینک های شما توسط یک یا چند سایت به نمایش گذاشته می شد بهتر است دوباره سراغ همان سایت ها و رسانه ها بروید. در این صورت لینک جدید شما اعتبار بیشتری پیدا کرده و می توانید با بهبود شرایط لینک های گذشته نرخ کلیک مناسبی دریافت کنید. این مسیر کم هزینه و به صرفه است و می تواند نتایج بهتری برای شما داشته باشد.
  • از رسانه های اجتماعی غافل نشوید: ایجاد لینک در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مانند لینکدین بسیار تاثیرگذار است. بسیاری از گروه مخاطبان هدف در این شبکه ها فعال هستند و داشتن لینک معتبر و غنی در این شبکه ها می تواند کارایی بالایی داشته باشد.

نتیجه کار

این راهکار اگر به خوبی اجرا شود و به صورت مداوم مورد پایش قرار بگیرد می تواند ظرف مدت سه ماه سایت را به رتبه اول یا دوم SERP برساند. البته این در شرایطی است که سئو سایت شما در شرایط مناسبی قرار داشته باشد و از نظر سایر فاکتورها و الگوریتم ها مشکل خاصی نداشته باشید.

چرا باید از بک لینک ها استفاده کرد؟

همه ما به خوبی می دانیم که در تمامی الگوریتم ها و آپدیت های ارائه شده بک لینک به عنوان یک عامل موثر در بهبود سئو هر سایتی شناخته می شود. شاید برای برخی ها هزینه برای بلک لینک امری چندان جالب نباشد اما مسئله ای که وجود دارد این است که شما باید این هزینه را به شکل درست و برای بلک لینک های معتبر صرف کنید.

در نظر داشته باشید که ساخت بلک لینک های غیر معتبر حتی در تعداد زیاد می تواند باعث شود سئو سایت و رتبه آن در SERP کاهش پیدا کند. بنابراین حتما به کیفیت بک لینک و انتشار آن در مرجع معتبر توجه ویژه ای داشته باشید.

به صفحات استراتژیک و دارای رتبه خود لینک دهید

استفاده از رتبه و اعتبار صفحات سایت خودتان در سایر بخش ها می تواند یک کار موثر و استراتژیک محسوب شود. در واقع شما از اعتبار صفحات خود استفاده می کنید تا به سایر محتواها و صفحات اعتبار دهید. این امری است که در یکی از الگوریتم های افشا شده گوگل ذکر شده است.

بنابراین اگر شما لینک بیشتری از صفحات استراتژیک خود داشته باشید می توانید نرخ کلیک سایت خود را افزایش دهید و این تمام چیزی است که یک سئوکار حرفه ای به دنبال آن است.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

برای استفاده از این ترفند کار ساده ای در پیش دارید. شما می توانید از طریق Google Search Console یا GSC صفحات با عملکرد برتر سایت خود را کشف کنید تا بدین ترتیب از لینک آن ها در سایر محتواها استفاده کنید.

نکته بسیار مهمی که باید به ان توجه داشته باشید این است که محتواهایی که در ان لینک صفحات برتر در ان قرار می گیرند باید هم مفهوم و دارای هدف یکسان با آن لینک باشد. یعنی استفاده از لینک های تراز اول به صورت اسپم در سایر محتواها علاوه بر این که نرخ کلیک پایینی دارد می تواند موجب کاهش رتبه سایت در SERP شود.

بنابراین سعی کنید محتواهای خود را از نظر هدف مورد بررسی قرار دهید و اگر محتوای بی ارزشی در سایت خود دارید آن را به طور کامل حذف کنید. در این صورت شما با محتواهای با ارزشی که در اختیار دارید می توانید نسبت به لینک دهی و استفاده از انکرتکست های مناسب اقدام کنید.

نتیجه کار

به صورت عملی این ترفند بر روی سایتی اجرا شد که به صورت کلی تنها ده درصد از محتواها و صفحات دارای نرخ کلیک بالا بود. با اجرای این ترفند و استفاده از لینک این صفحات باعث شد که نرخ کلیک برای 50 درصد از صفحات ایجاد شود. در کلام ساده تر این ترفند باعث شد که نرخ کلیک از 10 درصد صفحات به 50 درصد افزایش پیدا کند.

چرا باید از این ترفند استفاده شود؟

شاید بتوان گفت که این مسیر ساده ترین و کم هزینه ترین مسیر برای افزایش نرخ کلیک و بهبود سئوی سایت محسوب می شود. شما تنها کافی است صفحات پر بازدید و دارای اعتبار خود را کشف کنید و از ان به سایر صفحات و محتواهای مرتبط لینک ایجاد نمایید. بدین ترتیب بدون هیچ هزینه و با کمترین سختی می توانید سئوی سایت محتواها و صفحات سایت خود را بهبود ببخشید.

بیش از تراکم کلیدی به اعتبار محتوا توجه کنید

اگر بخواهیم الگوریتم های گوگل را به دو بخش مهم تقسیم کنیم، بخش اول شامل توجه و اتکا بر کلمات کلیدی است. در این حالت گوگل بر اساس تراکم کلمات کلیدی سعی می کرد محتوای کلی متن را متوجه شود و بر اساس نوع کلمه کلیدی انتخاب شده مفهوم متن را متوجه شود.

اما در بخش دوم گوگل سعی کرد از این حالت عبور کند و بیش از این که به تراکم کلیدی توجه نماید، به اعتبار و مفهوم متن ارزش گذاشت. در کلام ساده تر برای گوگل این اهمیت پیدا کرد که متن از نظر مفهومی تا چه اندازه می تواند نیاز کاربر را برطرف کند و آیا این نیاز به صورت کامل پاسخ داده می شود یا خیر؟

برای این کار گوگل از الگوریتم های مختلفی مانند HCU بهره می برد. بنابراین لازم است بدانید که کلمات کلیدی و تراکم آن اهمیت پایین تری پیدا کرده و این مفهوم خود متن است که توسط گوگل ارزش گذاری می شود.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

اولین گام برای اجرای این روند پیدا کردن نیاز واقعی کاربران هدف است. از این رو ابتدا شما باید کاربران هدف خود را مشخص کنید، نیاز آن ها را بشناسید و سپس سراغ تولید محتوا بر اساس نیاز ان ها بروید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که نباید کلمات کلیدی به طور کامل نادیده گرفته شود. این کلمات همچنان اثرگذاری خود را دارند. از این رو لازم است از طریق ابزارهای مختلفی مانند Semrush و Ahrefs استفاده کنید تا بر اساس موضوع و هدف انتخاب شده محتوا بتوانید کلمات کلیدی مرتبطی را کشف نمایید.

یادتان باشد که در این روند هدف ما ایجاد یک محتوا در حول محور کلمات کلیدی نیست. بلکه ما می خواهید از کلمات کلیدی متناسب در دل متن استفاده کنیم به شکلی که این کلمات حالت غیر طبیعی نداشته و بتواند نیاز کاربر را پاسخ دهد.

استفاده از کلمات کلیدی بلند با حجم جستجو و نرخ کلیک پایین نیز می تواند در هدرهای H2 یا H3 کارایی خوبی داشته باشد. تمام این موارد در کنار هم باعث می شود محتوا از نظر اعتبار رشد بالایی پیدا کرده و بتواند یکی چراغ سبز از فاکتورهای مهم گوگل یعنی E-E-A-T را دریافت کند.

نتیجه کار

ZillionDesigns از جمله سایت هایی محسوب می شود که طی سال های گذشته سعی کرده تمرکز خود را از تراکم کلمات کلیدی کم تر کرده و به سمت استفاده از محتواهایی با اعتبار بالا حرکت کند. بدین ترتیب این سایت توانسته 30 تا 40 درصد نرخ کلیک بیشتری برای خود ایجاد کند.

چرا باید اینگونه رفتار کرد؟

نکته ای که وجود دارد این است که گوگل و ربات های خزنده به دنبال سایت هایی هستند که بتواند اعتبار خوبی داشته باشد و نیاز کاربر را به درستی برطرف کند. برای این کار داشتن یک یا دو محتوای معتبر کافی نیست. آن چیزی که اهمیت دارد بدانید این است که اعتبار کلی سایت شما بر اساس اعتبار کلیت محتواها سنجیده می شود.

نکته ای که باید بدانید این است که اگر سایت شما بر اساس محتواهای تولید شده بتواند سیگنال مثبتی برای E-E-A-T ایجاد کند، عملا این امکان برای شما ایجاد می شود که بتوانید ساده تر محتوای جدید خود را در رتبه بندی SERP قرار دهید و این یک مزیت بزرگ برای شما محسوب می شود.

بازبینی محتواها و افزایش UX

Aleh Barysevich از جمله سئوکاران برتر جهان محسوب می شود که توانسته سایت هایی مانند PowerSuite را به رتبه های خوبی از SERP برساند. یکی از فاکتورهایی که Aleh Barysevich به آن اشاره می کند بازبینی محتوا ها و توجه به نیاز کاربر است.

در واقع Aleh Barysevich معتقد است که اولین کار سئو کار بعد از تولید و انتشار محتوا بررسی شرایط ایندکس آن توسط گوگل است. در واقع سئوکار باید تا جایی که می تواند مشکلات محتوای خود را مورد بازبینی قرار داده و تمام تلاش خود را انجام دهد تا محتوا در گوگل ایندکس شود.

از طرف دیگر Aleh Barysevich معتقد است با ایجاد یک متن تعاملی و استفاده از عملگرها تجربه کاربری یا همان UX به شکل قابل توجهی بهبود پیدا می کند. زمانی که این دو مفهوم در کنار یک دیگر قرار می گیرد می توان امید داشت که محتوا و سایت شما در رتبه های خوبی از SERP قرار بگیرد و روند سئوی مناسبی داشته باشد.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

Aleh به این سوال با پاسخی ساده جواب می دهد. کافی است شما متن تولید شده را در گوگل جستجو کنید و یا URL آن را به کنسول جستجوی گوگل متصل کنید تا ببینید آیا این محتوا و متن در گوگل ایندکس شده است یا خیر.

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در ایندکس شدن محتوا وجود دارد، طول آن هاست. به طور تجربی محتواهای بیش از 10 هزار کلمه با مشکلات عمده ای در ایندکس شدن مواجه هستند. از این رو باکاهش تعداد کلمات این دست از محتواها کار را برای خریدن ربات های گوگل راحت تر کنید. همچنین این کار باعث می شود UX به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کند.

نکته دیگر در خصوص بهبود UX یا تجربه کاربری استفاده از فهرست دارای لینک به سرتیرهای H2 و H3 است. این کار می تواند خزیدن برای ربات های گوگل را ساده تر کند و کاربر راحت تر مفهوم محتوا را درک کرده و به سرعت نیاز خود را در میان متن پیدا کند.

نتیجه کار

در حالت کلی استفاده از محتواهای کمتر از 10 هزار کلمه می تواند مسیر ایندکس شدن در گوگل را ساده تر کند و این امکان را به ربات های خزنده گوگل می دهد که بتوانند ساده تر در این متن ها حرکت کنند.

از طرف دیگر تجربه نشان داده است که استفاده از فهرست شماره گذاری شده و دارای لینک می تواند حدود 25 درصد ترافیک ارگانیک بیشتر برای سایت ایجاد کند. یک سئوکار حرفه ای به خوبی می داند 25 درصد افزایش ترافیک به چه معنی است.

چرا باید از این مسیر استفاده کنیم؟

کاملا مشخص است که اگر محتوای شما ایندکس نشود چگونه می توان انتظار داشت که در نتیجه جستجوها خودش را نشان دهد. بنابراین در نظر گرفتن شرایط ایندکس محتوا از مهم ترین بخش های کاری یک سئوکار محسوب می شود.

از طرف دیگر وقتی گوگل در آخرین آپدیت های خود مانند HCU سعی کرده برای تجربه کاربری امتیاز بیشتری در نظر بگیرد، چرا ما نباید به این مسئله توجه کنیم؟ بنابراین UX و تمام فاکتورهای مربوط به آن باید جزئی از استراتژی های سئوی سایت ما باشد.

استفاده حداکثری از آشفتگی گوگل

اگر پس از به‌روزرسانی محتوای مفید Google، ترافیک سایت خود را از دست دادید، نگران نباشید. شما تنها نیستید و امید برای بهبود اوضاع و بازگشت نرخ کلیک وجود دارد.

حال باید چه کنیم؟ ابتدا با ساده ترین تاکتیک های به روز شده و اجتناب از تاکتیک های قدیمی سئو شروع کنید. لینک های داخلی استراتژیک را به دسته ای از پست های با ارزش اضافه کنید. محتوای فاسد را هرس کنید و سعی کنید هر هفته چند پست جدید با عملکرد ضعیف را مورد بررسی قرار دهید تا زمانی که رتبه بندی مناسبی پیدا کنند.